Diensten

Angarde helpt bedrijven innoveren door inzet van nieuwe en bewezen ICT oplossingen. Wij leggen onze focus op innovatieve technologie en zetten onderstaande elkaar aanvullende diensten in voor ICT infrastructuren, applicatie & database beheer, projecten en consultancy. Alle gericht op optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

ICT Infrastructuren

De ICT infrastructuur dient de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Angarde ontwerpt, bouwt en beheert deze infrastructuren voor bedrijven en organisaties en levert innovatieve cloud oplossingen. Ook zorgt Angarde voor ondersteuning van alle medewerkers op de werkplek, thuis en onderweg.

Lees meer over ICT Infrastructuren

Applicatie en Database Beheer

Applicaties en databases zijn belangrijke onderdelen van uw infrastructuur. Continu√Įteit in software ontwikkeling en beheer worden daarbij steeds belangrijker. Organisatieveranderingen, samenwerkingen of fusies en nieuwe dienstverleningsconcepten stellen steeds hogere eisen. Deskundig beheer is noodzakelijk om uw infrastructuur optimaal te laten presteren.

Lees meer over Applicatie & Database beheer

Consultancy

Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen en projecten uit te voeren, dat is onze kracht. Angarde kan specialisten inzetten op het vlak van inrichting en beheer van ICT infrastructuren, netwerk en telecommunicatie voorzieningen en applicatie- en database beheer. Met onze vaste medewerkers kern en in aanvulling daarop ons uitgebreide kandidaten en partner netwerk kunnen wij uw ICT behoeftes en vacature(s) binnen no time helpen invullen. Snel schakelen en flexibiliteit zijn bij ons de maatstaf.

Lees meer over Consultancy

Projecten

Naast consultancy voert Angarde graag volledige of gedeeltelijke projecten uit voor haar klanten. Bij voorkeur doen we dit on site bij de klant, om alle lijnen zo kort mogelijk te houden en om alle activiteiten zo effectief en interactief mogelijk te kunnen uitvoeren. Maar het is ook heel goed mogelijk een project uit te voeren bij ons op kantoor..

Lees meer over Projecten

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle