Online werkplek

Met de Online werkplek van Angarde werk je veilig en efficiënt in de cloud. Je kunt altijd en overal werken alsof je op je werkplek bent. Op kantoor, thuis én onderweg kun je aan de slag in jouw vertrouwde werkomgeving. Alle programma’s waar je gewend bent om mee te werken en documenten die door jou of je collega’s in gedeelde mappen worden opgeslagen zijn overal te gebruiken. Via een apparaat naar keuze.  Simpel, efficiënt én bovendien heel veilig.

 

Voordelen Online werkplek van Angarde

 • Volledig verzorgde online werkplek
 • Altijd iemand om te helpen met ICT problemen
 • Altijd veilig werken, privacy gewaarborgd
 • Chromebook of Laptop desgewenst meegeleverd

De ontwikkelingen en het aanbod van ICT-mogelijkheden veranderen en groeien met de dag. Het vinden van de juiste klik tussen uw bedrijfsdoelstellingen en ICT is noodzaak. Wij nemen uw business onder handen en leveren oplossingen waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw ICT. Angarde biedt hiervoor een breed scala ICT diensten aan MKB ondernemingen en zorgt voor ondersteuning van alle medewerkers op de werkplek, thuis en onderweg. Van PC’s, laptops, telefoons, tablets, servers en netwerken tot ontwerp en implementatie van de meest moderne cloud en hybride infrastructuren. De ondernemer kan zich op de eigen business richten en Angarde zorgt voor ondersteuning en continuïteit van de ICT omgeving.

 

Drie verschillende mogelijkheden

 • Volledig in de cloud met Cloud Desktop
  Deze oplossing zorgt er voor dat je bureaublad er altijd hetzelfde uit ziet, ongeacht het apparaat of de locatie waarop je werkt. Alle processing vindt veilig en vertrouwd plaats op jouw in de cloud gevirtualiseerde bureaublad/computer. De cloud is onuitputtelijk. Wanneer nodig kan altijd een tandje bijgezet worden voor meer opslag of rekenkracht. Updates, beveiliging en backup zijn optimaal geregeld in het cloud datacenter waar jouw persoonlijke machine virtueel geplaatst is. Met bijna elke willekeurige laptop, desktop, chromebook computer of telefoon of tablet kan worden gewerkt op uw eigen vertrouwde bureaublad in de cloud.
  (*) Geen apparaat meegeleverd, draait volledig in de cloud, onafhankelijk van apparaat
 • Alles online incl. Chromebook
  De Chromebook laptop is een stabiel apparaat dat altijd werkt en geen updates behoeft. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud. Angarde levert het apparaat mee en zorgt voor snelle vervanging bij reparatie, verlies of diefstal. De Office 365 licentie wordt meegeleverd voor de bedrijfsmailbox en online werken met de bekende Office toepassingen. Mocht u al beschikken over een goed werkende Chromebook, dan kan deze uiteraard ook worden benut en door ons beheerd.
 • Online én offline incl. Laptop of Desktop
  Om online én offline werken mogelijk te maken kan gekozen worden voor een meegeleverde laptop of desktop computer. Bij deze computer worden de benodigde Windows en Office 365 licenties ook meegeleverd. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud maar ook lokaal op de computer gesynchroniseerd zodat ook zonder actieve verbinding kan worden doorgewerkt. Als er weer verbinding is worden bijgewerkte bestanden direct weer veilig opgeslagen in de cloud. Angarde levert het apparaat ook hier mee en zorgt voor snelle vervanging bij reparatie, verlies of diefstal. Mocht u al beschikken over een goed werkende Laptop of Desktop computer, dan kan deze uiteraard ook worden benut en door ons geconfigureerd en beheerd.

Angarde biedt haar dienstverlening aan voor een vast maandelijks bedrag. Zonder verrassingen achteraf. Zie hierna uit welke bouwstenen de drie verschillende pakketten zijn samengesteld.

Bouwstenen

SupportPlus
Is een aanvullend pakket waarbij Angarde naast de werkplekken er ook voor zorgt dat alle devices, pc’s, laptops, printers, smartphones, servers, tablets, scanners op alle werkplekken tiptop in orde en up-to-date zijn. Wij managen de hardware, software, updates, beveiliging en zorgen dat alles, altijd en overal, zonder gedoe werkt. Angarde fungeert ook als aanspreek- of tussenpunt voor eventuele door de organisatie gebruikte externe derden applicaties.

Servicedesk voor alle vragen
Onze medewerkers staan altijd klaar voor alle gebruikersvragen en hulp bij gebruik van PC’s, laptops, telefoons, tablets en kantoor software. Problemen lossen we in bijna alle gevallen direct al op, zonder wachttijden.

24x7x365 monitoring en beheer
De centrale systemen worden 24x7x365 gemonitord en Angarde draagt zorg voor het up-to-date en veilig houden van de omgeving. Als schijven vol dreigen te lopen of services uitvallen worden wordt dit gesignaleerd en actie ondernomen zonder dat de continuïteit van processen in gevaar komt. 

Bedrijfsmailbox
E-mail, agenda en contacten altijd en overal beschikbaar? Taken en agenda’s delen met collega’s en alles optimaal beveiligd. Wij richten uw domein in op Exchange online, onderdeel van Office365 en verhuizen uw e-mail voor u.

Onbeperkte Cloud opslag
Met OneDrive for Business beschikt u meteen al over 1 TB persoonlijke opslag in de cloud. Bestanden kunnen op veilige wijze worden gedeeld met collega’s en desgewenst ook met vertrouwde personen buiten het bedrijf. Ook kan Angarde een SharePoint omgeving met onbeperkte opslag inrichten waarmee het documentbeheer voor het volledige bedrijf kan worden geoptimaliseerd en een hub voor samenwerking en projecten gecreëerd.

Office 365
Bij al onze pakketten is Office 365 inbegrepen en kan worden gewerkt met vertrouwde programma’s als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Ook kan via OneDrive makkelijk worden samengewerkt en bestanden gedeeld via de cloud. Werken kan thuis, op de zaak, bij klanten of onderweg. Vanaf elk gewenst apparaat, laptop, telefoon of tablet.

Installatie & migratie
Het gekozen apparaat en de online werkplek worden door ons geïnstalleerd en voorzien van de juiste software en licenties. Uw Office 365 omgeving wordt ingericht en uw data wordt voor u gemigreerd naar OneDrive of als het om centrale bedrijfsdata gaat eventueel naar SharePoint overgezet. Er worden afhankelijk van het gekozen apparaat ‘agents’ geïnstalleerd die ons in staat stellen op afstand mee te kijken en problemen te verhelpen.

Netwerk, Internet & WiFi
We installeren en onderhouden uw zakelijke netwerk inclusief WiFi en zorgen ervoor dat alles probleemloos en snel werkt. Van lokaal netwerk tot ADSL en glasvezel. Daarbij kijken we ook over de schouder mee of niet teveel betaalt wordt voor wat er nodig is. We zorgen dat alle apparaten zoals pc’s, routers, switches, access points, servers, printers, tablets en verdere componenten met elkaar kunnen communiceren en bestanden uitwisselen. Kleine problemen pakken we meteen aan voor ze grote problemen worden.

Backup
Het werken met OneDrive en SharePoint brengt als voordeel met zich mee dat uw bestanden veilig in de cloud in de datacenters bij Microsoft worden opgeslagen. Microsoft slaat uw bestanden dan direct ook al dubbel op. Naar keuze is dit lokaal in één datacenter of verspreid over meerdere locaties in een bepaalde regio in Europa of zelfs wereldwijd. De kans dat er iets met uw bestand gebeurt waardoor het verloren gaat is daardoor zo goed als uitgesloten. Ook worden meerdere versies van uw bestanden vastgehouden zodat u nog terug kunt naar vorige versies als er iets mis gaat. Dit moet niet worden verward met een backup. Als een bestand gewenst of ongewenst (per ongeluk of cybercrime) wordt verwijderd is het na 30 dagen echt weg en kan het niet meer worden hersteld. Met een goede backup kan dit wel. Angarde kan dit optimaal voor u inregelen en voor snel herstel van verwijderde of beschadigde bestanden zorgdragen.

Calamiteiten, uitwijk en herstel
Maar weinig bedrijven zullen zich kunnen veroorloven uren of dagen niet te kunnen werken bij calamiteiten. Indien door een ramp of door cybercrime systemen niet meer werken of zelfs verloren gaan kan daarvoor een uitwijk en herstel oplossing worden geconfigureerd. Een veilige oplossing is het dubbel uitvoeren van systemen en deze bij voorkeur geografisch te spreiden. Door de systemen voortdurend te blijven synchroniseren kan snel naar het andere systeem worden omgeschakeld als er uitval op locatie is. Dit is geen goedkope oplossing, alles dient dubbel te worden aangeschaft en actueel te worden gehouden. Angarde biedt hiervoor andere (lokale) oplossingen mét cloud synchronisatie voor extra veiligheid en snelheid van omschakelen.

Security
Met Antivirus en spamfilter wordt de basis gelegd voor bescherming tegen ongewenste inbreuken op de werkplek van gebruikers. Voor verdergaande beveiliging van systemen tegen inbraak en criminele activiteiten kan gezorgd worden voor afscherming van het lokale netwerk middels de inzet van geavanceerde firewall technologie en optimale inrichting en beheer van de netwerk topologie. Met Office 365 Advanced Threat Protection en Information Rights Management kunnen aanvullende maatregelen worden ingesteld om te voorkomen dat gegevens ongewenst gedeeld worden of in verkeerde handen vallen.

AVG & GDPR compliance
Met de audit trails in SharePoint en de Microsoft/Office 365 onderdelen Advanced Threat Protection, Information Rights Management en Data Loss Prevention kan de ICT-omgeving optimaal voor AVG & GDPR compliance worden ingericht zodat aan alle wettelijke verplichtingen en vereisten kan worden voldaan.

Domein en hosting
Registratie en beheer van hosting en domeinnamen nemen wij met plezier voor onze rekening. Juiste instellingen van DNS zijn belangrijk voor vertrouwde verzending en ontvangst van mail verkeer en routering van overig internet verkeer naar en van (web)sites en portals van uw bedrijf.

VoIP telefonie
Voor telefonie oplossingen wordt door bedrijven tegenwoordig volop gebruik gemaakt van VoIP. ISDN is inmiddels zo goed als uitgefaseerd en analoge telefonie wordt bedrijfsmatig niet of nauwelijks meer ingezet. Het combineren van voice en data levert natuurlijk voordelen en nieuwe mogelijkheden op maar moet wel zorgvuldig worden geconfigureerd en beheerd. Lokale netwerk componenten, firewalls en switches moeten goed worden gemanaged in samenhang met  dataverkeer over hetzelfde fysieke netwerk. Angarde biedt hulp en werkt samen met gespecialiseerde VoIP aanbieders om tot een optimaal werkend geheel te komen.

Andere cloud diensten Angarde

Angarde heeft bij haar klanten vele jaren ervaring opgedaan met de inzet van cloud oplossingen. Van online bestandsopslag, online backup, online samenwerkingsoplossingen en Office 365 tot online werkplekken en gehoste servers in het Azure Datacenter van Microsoft en andere datacenters. Lees hierover meer in Cloud oplossingen

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Ben je op zoek naar een veilige, flexibele omgeving, tegen lagere IT-kosten? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en met de implementatie van de gekozen oplossingen. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle