Projecten

Naast consultancy voert Angarde graag volledige projecten uit voor onze klanten. Bij voorkeur doen we dit on site bij onze opdrachtgevers, zo houden we de lijnen kort om de activiteiten zo effectief en interactief mogelijk uit te voeren. Maar het is ook mogelijk een project uit te voeren bij ons op kantoor.

Project verantwoordelijkheid

Angarde gaat verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van een project niet uit de weg. Ook fixed afspraken omtrent parameters als tijd of geld behoren tot de mogelijkheden. De kwaliteit blijft natuurlijk altijd voorop staan.
Aan de andere kant lopen we ook niet weg voor het afwijzen van een project. Als wij op basis van de project intake onvoldoende mogelijkheden zien om het gewenste resultaat te behalen tegen acceptabele kosten, zullen we dat eerlijk aangeven en de opdracht niet aannemen. Hiermee voorkomen we teleurstellingen.

Agile en samen

Bij voorkeur voeren we projecten op agile wijze uit waarbij we pragmatisch te werk gaan en werkzaamheden in overzichtelijke stappen opdelen en opleveren.

 

Welk project we ook uitvoeren, we doen het samen met jou als opdrachtgever. Bij voorkeur gedurende alle fasen van een project zijn medewerkers van de klant actief betrokken. Dit geeft een extra impuls aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid en het eindresultaat.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle