Freelance

Persoonlijke wensen als uitgangspunt

Persoonlijke wensen als uitgangspunt! Angarde biedt freelance consultants de mogelijkheid om tegen interessante en transparante voorwaarden uitdagende opdrachten uit te voeren. Elk mens is anders en elke situatie is anders. Graag vullen we een samenwerking op maat in. Dat betekent dat we via een open dialoog inventariseren welke samenwerkingsvorm het beste bij je past.

Freelance of ZZP

Als je maximale vrijheid en zelfstandigheid belangrijk vindt, is kiezen voor de freelance samenwerkingsvorm wellicht de beste keuze. Of je nu vanuit een eenmanszaak, BV, VOF of maatschap opereert, wij zorgen voor een deugdelijk inzetcontract dat voldoet aan de regelgeving (denk aan de actuele veranderingen zoals de wet DBA) en we maken faire zakelijke afspraken. Verder kunnen we je behulpzaam zijn bij fiscale en juridische onderwerpen.

Angarde kent ook gemengde freelance en vast contract vormen met een contract voor onbepaalde tijd, een vast salaris, vakantiegeld, pensioen en ook salaris als je ziek bent of tijdelijk geen project hebt. Er is een directe relatie tussen je uurtarief en persoonlijk behaalde omzet. Dat betekent voor de meesten een aanzienlijk hogere vergoeding dan een traditioneel werknemersbestaan terwijl je niet het ondernemersrisico hebt. Een mooie vorm voor ondernemende medewerkers.

Projectcontract

Bij een projectcontract kom je in dienst van Angarde voor de periode waarop een project duurt waarvoor je wordt ingezet. Het contract eindigt als het project eindigt. Voor de betreffende periode ontvang je van Angarde een overeengekomen salaris waarbij Angarde ook zorgt voor alle wettelijke inhoudingen. Dat is flexibel zijn en toch helemaal ontzorgd.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle