Klanten

Wij ondersteunen ondernemers in verschillende branches en sectoren. Diverse zorgorganisaties maken gebruik van onze ICT dienstverlening. Wij bieden ondersteuning aan meerdere bedrijven in de automotive branche. We regelen de ICT voor organisaties in de film & entertainment industrie en we zijn kind aan huis bij een aantal logistieke, verhuur en expositie bedrijven. Ook de accountancy wereld kennen we van binnenuit. We zijn actief voor aantal overheidsorganisaties en ministeries. De diensten die Angarde levert variëren van inrichting en onderhoud van de technische ICT infrastructuren implementatie en beheer en onderhoud van bedrijfsapplicaties en systemen. Dankzij het gebruik van innovatieve en bewezen technologieën zijn wij in staat om onze dienstverlening snel ook naar nieuwe branches en organisaties uit te breiden.

Diversiteit aan opdrachtgevers

Onze brede insteek brengt met zich mee dat onze consultants werken voor een grote diversiteit aan klanten en opdrachtgevers, afwisselende werkomgevingen dus. Dit maakt het werken bij Angarde extra aantrekkelijk!

Via de slider onderaan deze pagina krijg je een beeld van organisaties waaraan wij onze diensten mogen leveren, hiermee wordt de diversiteit gelijk duidelijk. Zowel financiële instellingen, (semi) overheidsinstellingen als industrie en logistiek zijn hier onder andere in vertegenwoordigd.

Samenwerking

Naast de klanten die je op deze website terugvindt verlenen onze consultants diensten aan nog veel meer organisaties. Zo werken we samen met andere ICT-dienstenaanbieders, leveranciers, en datacenters. 

Niet altijd valt het moment waarop we een aanvraag van een klant ontvangen samen met het beschikbaar hebben van een van onze consultants. In dat geval doen we een beroep op elkaar en kunnen we mogelijk een consultant van een ‘collega’ in de markt aanbieden. Dit maakt het werkterrein van onze consultants alleen maar groter en daarmee nog aantrekkelijker.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle