Microsoft

Microsoft is niet meer weg te denken uit het centrum van de ICT. Met Windows op laptops, tablets, desktops en servers wordt de basis van het Microsoft ecosysteem gelegd.

Met de Office 365 suite en het Azure Cloud platform wordt daarnaast een uitgebreid pakket aan
PaaS, IaaS en SaaS diensten aangeboden, vanuit Nederlandse en over de hele wereld verspreide Microsoft datacenters. Productivity wordt geleverd middels de welbekende Office kantoorsoftware toepassingen aangevuld met SharePoint en Skype. Line of Business applicaties voor automatisering van de bedrijfsprocessen worden geleverd met de innovatieve Dynamics CRM, NAV en AX oplossingen.

Onze oplossingen

Angarde helpt bedrijven Microsoft producten optimaal en productief in te zetten. De dienstverlening strekt zich uit van inrichting van desktops, tablets en servers tot Office 365 migraties, support/gebruikersondersteuning en Azure cloud diensten:

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze experts inhuren, een project opstarten voor (her-)inrichting van je ICT-infrastructuur, een migratie of wil je het beheer van je ICT-omgeving en de gebruikerssupport aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle