Office 365

Makkelijk, efficient en veilig samenwerken en communiceren middels een compleet platform. Microsoft Office 365 maakt dit mogelijk! Het Microsoft Office 365 platform biedt een complete integratie van Outlook, OneDrive, SharePoint, Skype en de Office suite.

Met Microsoft Office 365 heeft iedereen binnen de organisatie altijd, overal en met ieder device toegang tot het complete bedrijfsnetwerk. Samenwerken in documenten, opslag op een vaste locatie, altijd toegang tot de laatste versies en informatie, offline werken en de optie verschillende communicatiemogelijkheden in te zetten.

Office 365 wordt geleverd als cloud dienst. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid, beveiliging of updates van de servers en infrastructuur. Microsoft neemt dit voor je uit handen. Zo wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en de nieuwste communicatietechnologie.

Office 365 biedt je naast de oplossingen uit de Office suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Skype. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

Maak met Angarde de overstap naar Office 365

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Onze consultants geven je graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Microsoft Office 365. We laten zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven je helder inzicht in zowel de kosten als de besparingen die je kunt realiseren. Angarde heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging. Wij helpen je  graag met advies of strategische input.

 

Hoe kan Angarde je helpen?

  • Implementatie en inrichting van Office 365
  • Advies over de juiste keuze van licenties (er zijn méér dan 20 varianten)
  • Migratie van uw huidige email systeem naar Office 365 (Exchange)
  • ADFS implementatie ten behoeve van de koppeling Active Directory met Office 365
  • Aanpassen van de lokale omgeving, werkplekken e.d. voor het gebruik van Office 365
  • Workshops voor alle medewerkers
  • Beheer en ondersteuning van de Office 365 omgeving

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze experts inhuren, een project opstarten voor (her-)inrichting van je ICT-infrastructuur, een migratie of wil je het beheer van je ICT-omgeving en de gebruikerssupport aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle