Microsoft

 

Microsoft is niet meer weg te denken uit het centrum van de ICT. Met Windows op laptops, tablets, desktops en servers wordt de basis van het Microsoft ecosysteem gelegd.

 Productivity wordt geleverd middels de Office kantoorsoftware toepassingen, SharePoint en Skype. Line of Business applicaties worden geleverd met Dynamics CRM, NAV en AX.

 Met de Office 365 suite en het uitgebreide pakket van Azure PaaS, IaaS en SaaS diensten worden de Microsoft cloud diensten vanuit over de hele wereld (en NL) verspreide Microsoft datacenters aangeboden.

 

 

Angarde helpt bedrijven Microsoft producten optimaal en productief in te zetten. De dienstverlening strekt zich uit van inrichting van desktops, tablets en servers tot Office 365 migraties, support/gebruikersondersteuning en Azure cloud diensten: 

  • Windows Desktop en Windows Server; inrichting, beheer en support/gebruikersondersteuning diensten
  • Office 365; migratie van het lokale mail platform naar Exchange Online,  inrichting en support/gebruikerondersteuning diensten
  • SharePoint Online en Teams; Opzetten document beheer systeem en Team collaboration omgeving; gebruikersondersteuning
  • Dynamics 365; basis inrichting en migratie relatiegegevens; gebruikersondersteuning
  • Azure; inrichting en migratie cloud hosted server platformen; inrichting digitale werkplek via Remote Desktop/Terminal Server oplossingen; beheer en support diensten.

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze experts inhuren, een project opstarten voor (her-)inrichting van je ICT-infrastructuur, een migratie of wil je het beheer van je ICT-omgeving en de gebruikerssupport aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle