Security & Compliance

 

Digitaliseren en automatiseren is wat de klok slaat. Microsoft is continu bezig met het introduceren van nieuwe functionaliteit die samenwerken gemakkelijker maakt. De digitale wereld kent hierdoor steeds minder grenzen. Documenten en andere data kunnen gemakkelijker gedeeld worden buiten de organisatie, maar de wet- en regelgeving wordt juist steeds strenger hieromtrent. Microsoft spant zich in om het delen van documenten en informatie zowel binnen als buiten de organisatie steeds eenvoudiger te maken. Goede zaak is dat  ook steeds meer gereedschappen beschikbaar worden gesteld voor de beveiliging daarvan.

Security

Met Antivirus en spamfilter wordt de basis gelegd voor bescherming tegen ongewenste inbreuken op de werkplek van gebruikers. Voor verdergaande beveiliging van systemen tegen inbraak en criminele activiteiten kan gezorgd worden voor afscherming van het lokale netwerk middels de inzet van geavanceerde firewall technologie en optimale inrichting en beheer van de netwerk topologie. Met Office 365 Advanced Threat Protection en Information Rights Management kunnen aanvullende maatregelen worden ingesteld om te voorkomen dat gegevens ongewenst gedeeld worden of in verkeerde handen vallen.

AVG & GDPR compliance

Met de audit trails in SharePoint en de Microsoft/Office 365 onderdelen Advanced Threat Protection, Information Rights Management en Data Loss Prevention kan de ICT-omgeving optimaal voor AVG & GDPR compliance worden ingericht zodat aan alle wettelijke verplichtingen en vereisten kan worden voldaan.

Wat kan Angarde betekenen

Angarde spant zich in om bij te blijven met het aanbod door Microsoft van nieuwe beveiligingsmogelijkheden vanuit Windows, Office en Azure. Deze kennis zetten wij graag in ten behoeve van onze klanten om de veiligheid en privacy van gegevens op de best mogelijke manier te waarborgen, 

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Ben je op zoek naar een veilige, flexibele omgeving, tegen lagere IT-kosten? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en met de implementatie van de gekozen oplossingen. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle