Oracle consultants

Hoe lang ben jij al werkzaam in de Oracle technologie? Angarde is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in Oracle. Naast onze focus op technologiegebieden als Java en low-code houden we onze Oracle dienstverlening hoog in het vaandel. Ben je een gepassioneerd Oracle developer of database consultant en kennen wij elkaar nog niet? Let’s meet!
Wij zoeken goede Oracle developers met interesse voor verbreding. Dat kan zijn op het gebied van Java of low-code, en binnen Oracle voor Application Express (APEX). Ook uitstekende database consultants, DBA’s die verder kijken dan de Oracle database alleen, nodigen we uit contact op te nemen. Een mooie kans om je verder te specialiseren in een boeiende markt!


Solliciteer op deze vacature

Angarde biedt freelance consultants de mogelijkheid om tegen interessante en transparante voorwaarden uitdagende opdrachten uit te voeren. Elk mens is anders en elke situatie is anders. Graag vullen we een samenwerking op maat in. Dat betekent dat we via een open dialoog inventariseren welke samenwerkingsvorm het beste bij je past.

Meld je aan als freelancer »