De Brexit Cloud Werkplek

Alle te regelen Brexit zaken voor jouw organisatie op één plek.

Voor al jouw import en export van en naar het Verenigd Koninkrijk, zijn de benodigde te regelen zaken bij de betrokken overheidsorganisaties op een rij gezet. In de meest efficiënte volgorde zijn deze gerangschikt voor jouw branche, waarbij ondersteuning en bewaking van de gehele procesgang aanwezig is.

Angarde biedt de Brexit Cloud Werkplek aan gehost vanuit professionele datacenters in Europa. Ondernemers die snel moeten schakelen kunnen daarmee snel up & running zijn. Als de nood aan de man is kan binnen enkele uren een Brexit Cloud Werkplek in de cloud worden ingericht waarmee de ondernemer op gecontroleerde wijze door het proces van registratie en aanmelding wordt geloodst.

De cloud werkplek zal onder meer onderstaande zaken omvatten:

  • Snelle koppelingen voor registratie bij de voor jouw branche relevante instanties zoals KvK, NVWA, Rvo, Douane/Belastingdienst, keuringsdiensten (KCB, COKZ, NAK, NAK-Tuinbouw, …) 
  • Vereenvoudigde toegang tot benodigde aanvraagformulieren 
  • Tools voor geautomatiseerde invulling van benodigde formulieren 
  • Workflow ondersteuning en bewaking van eenmalige en terugkerende processen
  • Aanvullende in samenspraak met de ondernemer op te nemen opties, procedures en instructies.

Onze oplossing wordt continu geactualiseerd naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en veranderende procedures en regelgeving op Brexit vlak.

 

Meer informatie aanvragen

 

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Wil je één van onze experts inhuren voor inbreng van kennis of kunde, heb je advies nodig of tijdelijke behoefte aan extra capaciteit voor de uitvoering van een of meerdere projecten? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle