Partners

Angarde is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener. Wij focussen ons op een beperkt aantal technologiegebieden. We leveren onze diensten aan alle bedrijven die van deze technologieën gebruik maken. Angarde heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.

Samenwerking en partnerships

Wij werken samen met een gevarieerd aantal partners. Denk hierbij aan organisaties waarmee we een formele relatie hebben of bij welke we een lidmaatschap hebben afgesloten. Ook met opleidingsinstituten als Vijfhart en Oracle University hebben we een intensieve samenwerking. Met een aantal collega IT-dienstverleners hebben we veelvuldig contact. We sparren met elkaar en waar nodig vullen we elkaar aan (bijvoorbeeld bij uitgebreide offertetrajecten of invulling van capaciteitsbehoeften).

Het aangaan van een partnership heeft voor een dienstverlener als Angarde grote meerwaarde. Het is een erkenning van de kennis en kunde binnen onze organisatie. Door onze partnerships hebben we toegang tot alle benodigde informatie, profiteren wij van exclusieve trainingsmogelijkheden voor onze sales en consultants en kunnen we indien nodig deskundige ondersteuning vanuit de leverancier inroepen.

Een belangrijke partner voor Angarde is Oracle, bekend van zijn database producten en branche oplossingen maar voor zijn software development producten als PL/SQL, Developer/Designer, Forms en Reports en Oracle Application Express (APEX). Net gearriveerd is de low-code development omgeving Oracle Visual Builder (voluit Visual Builder Cloud Service, VBCS).

Oracle is een van ‘s werelds grootste leveranciers van software. Van oudsher is dat de database, maar ondertussen veel breder zoals een state-of-the-art middleware platform, ERP-software, een uitgebreide set aan Cloud oplossingen en niet te vergeten Java (Oracle is met de overname van Sun eigenaar geworden van Java).

Office 365, Exchange Online, Sharepoint Online, Windows, Azure. Bijna iedereen maakt wel dagelijks op een of andere manier gebruik van Microsoft producten. Als partner van Microsoft hebben we toegang tot alle benodigde kennis en hulpmiddelen voor soepele implementaties van de Microsoft oplossingen en producten. Je kunt bij ons terecht voor de Cloud oplossingen van Microsoft en de belangrijkste kantoortoepassingen. Als Microsoft partner helpen wij je bij de implementatie van deze oplossingen en leveren wij ook daarna de gewenste support op het gebruik.

OutSystems is de leverancier van het gelijknamige ‘High-Productive application Platform as a Service’ OutSystems. Dit rapid application delivery platform scoort zeer hoog in de verschenen rapporten van Forrester en in Gartners Magic Quadrant. Om deze reden, tezamen met het vertrouwen dat we bij Angarde hebben in RAD / low-code, hebben we gekozen voor OutSystems.

 

En nog vele andere…

Angarde is met vele andere partijen ook relaties en partnerships aangegaan ter verbreding en professionalisering van de dienstverlening. Hierbij vallen te noemen Parallels voor VDI, Cisco voor Intelligent Networking, DELL en HP voor infrastructurele oplossingen, Veeam voor Intelligent Data Management, Checkpoint voor Leading Security Solutions, Eurofiber en Uniserver voor connectivity en datacenter oplossingen, Portland, Solarwinds en nog vele andere.

 

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle