Front-end developer

Ben je altijd opzoek naar uitdagende webdevelopment opdrachten? Dan komen we graag met je in contact! Je bouwt niet alleen mee aan websites waar je trots op kunt zijn, ook speel je een belangrijke rol in het aanpassen van de user interface van apps die Angarde realiseert met low-code platformen of van systemen die we ontwikkelen met Java. Je weet alles van HTML5, CSS en JavaScript. Verder heb je ervaring met frameworks als Bootstrap, Angular of React, en met technieken en tools als jQuery, REST, JSON, API’s, Git etc.
Opdrachten voeren we afwisselend uit on-site bij de klant of in-house bij Angarde. Onze front-end developers werken voor een diversiteit aan organisaties en met een verscheidenheid aan tools. Afwisseling en uitdagingen gegarandeerd dus. Solliciteer direct als je hier enthousiast van wordt!


Solliciteer op deze vacature

Angarde biedt freelance consultants de mogelijkheid om tegen interessante en transparante voorwaarden uitdagende opdrachten uit te voeren. Elk mens is anders en elke situatie is anders. Graag vullen we een samenwerking op maat in. Dat betekent dat we via een open dialoog inventariseren welke samenwerkingsvorm het beste bij je past.

Meld je aan als freelancer »