Specialisaties

Er is een groot scala aan producten waarmee de ICT omgeving vorm kan worden gegeven. Angarde heeft zich daarbij gespecialiseerd op de producten van onderstaande aanbieders die veelal marktleiders op hun gebied zijn.

Microsoft

Microsoft is niet meer weg te denken uit het centrum van de ICT. Met Windows op laptops, tablets, desktops en servers wordt de basis van het Microsoft ecosysteem gelegd. Productivity wordt geleverd middels de Office kantoorsoftware toepassingen, SharePoint en Skype met daarbij de Dynamics business applicaties CRM, NAV en AX. Met de Office 365 suite en het uitgebreide Azure palet aan servers en services wordt de Microsoft Cloud vanuit over de hele wereld (en NL) verspreide datacenters aangeboden. Angarde helpt bedrijven de Microsoft producten optimaal en productief in te zetten.

Lees meer over Microsoft…

Cloud

De ‘cloud’ is een wijds begrip. Angarde zet reeds lang cloud oplossingen in ten behoeve van haar klanten. Van online bestandsopslag, online backup, online samenwerkingsoplossingen en Office 365 tot online werkplekken, servers in het datacenter en Microsoft Azure. De meeste bedrijven maken al gebruik van één of meer van de hiervoor genoemde oplossingen. Het is meestal ongewenst en onmogelijk om in 1 keer volledig over te gaan naar de Cloud. Met onze hybride cloudaanpak begeleiden wij bedrijven succesvol naar de Cloud met minimale risico’s. Bent u op zoek naar een veilige, flexibele omgeving, tegen lagere IT-kosten? Wij helpen met het maken van de juiste keuzes en met de implementatie van de gekozen oplossingen.

Lees meer over Cloud…

Low-code

Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. Bekende low-code platformen die momenteel veel gebruikt worden zijn:

  • het point-and-click zakelijke productiviteits platform van Microsoft PowerApps. Het PowerApps platform wordt door Microsoft samen met Flow en Power BI aangeboden als krachtige oplossing voor het bouwen en toevoegen van aanvullende maatwerk functies aan de Office 365 omgeving, aan de MS Dynamics CRM en NAV pakketten, maar ook voor eenvoudigere standalone web en mobile apps. 
  • het gratis Low-code/RAD software ontwikkeltool van Oracle Application Express (APEX)
  • het hoog-productieve platform OutSystems

Angarde werkt met verschillende partijen samen en beschikt over een netwerk van freelance specialisten die ingezet kunnen worden voor de realisatie van uw applicaties.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle