Specialisaties

Er is een groot scala aan producten waarmee de ICT omgeving vorm kan worden gegeven. Angarde heeft zich daarbij gespecialiseerd op de producten van onderstaande aanbieders die veelal marktleiders op hun gebied zijn.

Microsoft

Microsoft is niet meer weg te denken uit het centrum van de ICT. Met Windows op laptops, tablets, desktops en servers wordt de basis van het Microsoft ecosysteem gelegd. Productivity wordt geleverd middels de Office kantoorsoftware toepassingen, SharePoint en Skype met daarbij de Dynamics business applicaties CRM, NAV en AX. Met de Office 365 suite en het uitgebreide Azure palet aan servers en services wordt de Microsoft Cloud vanuit over de hele wereld (en NL) verspreide datacenters aangeboden. Angarde helpt bedrijven de Microsoft producten optimaal en productief in te zetten.

Lees meer over Microsoft…

Oracle

Oracle is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van internet gebaseerde bedrijfssoftware. Oracle biedt naast databases en applicaties ook fusion middleware, cloud services en hardware aan. Angarde heeft zich gespecialiseerd op het bouwen, implementeren en beheren van Oracle applicaties en databases. Angarde maakt daarbij gebruik van Oracle ontwikkelomgevingen als APEX, Developer/Designer, PL/SQL en Forms en Reports.

Lees meer over Oracle…

Java

Java is niet meer weg te denken uit de wereld van (open source-)softwareontwikkeling. Van internet tot aan mobiele telefoons; Java is tegenwoordig overal. Best logisch, want het platform is snel, veilig, betrouwbaar én gratis. Mede daarom is (Enterprise) Java en alle daarin toepasbare tools en technieken voor veel organisaties het platform dat zij gebruiken voor hun softwareontwikkeling. Angarde heeft gecertificeerde specialisten in huis die in staat zijn zelfstandige applicaties te bouwen en implementeren maar ook bruggen te slaan tussen platformen van verschillende signatuur met de inzet van toonaangevende frameworks, tools en databases.

Lees meer over Java…

Low-code

Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. De low-code platformen die Angarde hanteert zijn:

  • het gratis Low-code/RAD software ontwikkeltool van Oracle Application Express (APEX)
  • het point-and-click zakelijke productiviteits platform van Microsoft PowerApps
  • het hoog-productieve platform OutSystems

Lees meer over Low-code…

Cloud

De ‘cloud’ is een wijds begrip. Angarde zet reeds lang cloud oplossingen in ten behoeve van haar klanten. Van online bestandsopslag, online backup, online samenwerkingsoplossingen en Office 365 tot online werkplekken, servers in het datacenter en Microsoft Azure. De meeste bedrijven maken al gebruik van één of meer van de hiervoor genoemde oplossingen. Het is meestal ongewenst en onmogelijk om in 1 keer volledig over te gaan naar de Cloud. Met onze hybride cloudaanpak begeleiden wij bedrijven succesvol naar de Cloud met minimale risico’s. Bent u op zoek naar een veilige, flexibele omgeving, tegen lagere IT-kosten? Wij helpen met het maken van de juiste keuzes en met de implementatie van de gekozen oplossingen.

Lees meer over Cloud…

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle