Wie zijn wij

Oprichters en Directie

Ben je ook benieuwd wie er achter dit bedrijf schuil gaan? Aangenaam kennis te maken! Wij zijn namelijk de oprichters van Angarde. Hieronder vind je onze introducties, maar eigenlijk gaat onze voorkeur er naar uit om jou persoonlijk te leren kennen.
Nadine van de Geer

Nadine van de Geer

Als jonkie ben ik begonnen in de ICT wereld en daarna nooit meer in een andere branche werkzaam geweest. Hoewel ik via onze klanten en relaties genoeg mee krijg van het reilen en zeilen binnen andere branches, voelt de ICT branche voor mij écht als een warm bad. Heerlijk tussen al die nerds die door techniek en de nieuwste gadgets gedreven worden! Binnen die 24 werkzame jaren in de ICT, heb ik meerdere rollen vervuld waaronder resourcemanagement, accountmanagement en sales.

Elke morgen sta ik vrolijk op met het uiteindelijke doel om (nieuwe) klanten blij te maken met onze professionele dienstverlening en op zoek te gaan naar de mogelijkheden voor innovatie. Tevreden collega’s en medewerkers die goed in hun vel zitten en interessante Oracle, Java, Low code of Infra projecten mogen uitvoeren, maken mijn werkdag geslaagd en compleet.

Ik ben altijd in voor een kennismaking en wil bedrijven graag helpen betere prestaties te behalen door inzet van de juiste technologie! Na al die jaren lust ik helaas nog steeds geen koffie, maar onder het genot van een kopje groene thee sta ik altijd open voor een persoonlijke kennismaking. Stuur mij een mailtje via LinkedIn! Of bel mij gerust op het nummer van Angarde: +31 30 666 72 00.


Peter van Vliet

Peter van Vliet

Computertechnologie en software zijn echt mijn ding. Ik wordt altijd weer enthousiast van aankondigingen over nieuwe mogelijkheden met nieuwe hardware, gadgets en software toepassingen.

Met veel plezier duik ik in het ontdekken van de nieuwe mogelijkheden en maak ik mij deze graag eigen. Voldoening beleef ik vooral aan het helpen van anderen en organisaties bij de toepassing van de nieuwe mogelijkheden in de persoonlijke en bedrijfsmatige praktijk.

Door mijn carrière heen ben ik actief geweest als ICT specialist op gebied van software ontwikkeling, ICT infrastructuren en bedrijfsmatige toepassing van ICT. Vandaag de dag ben ik vooral bezig om met Angarde en de bij ons werkzame collega’s, bedrijven en hun medewerkers te helpen optimaal gebruik te maken van computertechnologie en software oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Oracle, Java en Low-code software development en in ICT Infrastructuren en Cloud technologie.

De snelle opkomst van nieuwe software ontwikkelingstechnieken, de mogelijkheden van nieuwe hard- en software, de zich steeds verder ontwikkelende cloud technologie en de inzet en samensmelting daarvan met mobiele devices als telefoons, tablets en wearables maken mij enthousiast. Mijn handen en hersenen jeuken voortdurend bij de aankondigingen van nieuwe software en technologieën en de mogelijkheden om deze op innovatieve wijze toe te kunnen passen.

Wil je onder het genot van een kop koffie of thee ook eens met mij sparren over de nieuwste ontwikkelingen en optimale inzet van computertechnologie? Of misschien over het vervolg van jouw carrière bij Angarde? Neem dan gerust contact met me op. Stuur een berichtje via LinkedIn of bel!

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle