Over Angarde

De ICT infrastructuur dient de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Angarde ontwerpt, bouwt en beheert deze infrastructuren voor bedrijven en organisaties en levert innovatieve cloud oplossingen. Ook zorgt Angarde voor ondersteuning van alle medewerkers op de werkplek, thuis en onderweg.

Met oog voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid richten we infrastructuren in, op locatie bij de klant en in de cloud. We zorgen voor stabiele, veilige omgevingen, rekening houdend met de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid.

Voor advies, de uitvoering van projecten of bij een tijdelijk capaciteitsprobleem zetten we met plezier onze enthousiaste en ervaren consultants in. Vanuit ons kantoor of bij u op locatie.

Klanten en medewerkers voorop

Wij optimaliseren de informatievoorziening van onze klanten. Dat is waar onze gemotiveerde en gepassioneerde consultants elke dag hun bed voor uit komen. Onze consultants werken in een open, informele en professionele sfeer en het is hun passie om de informatievoorziening van onze klanten continu naar een hoger level te brengen.

Innovatieve en bewezen oplossingen

Bedrijfsprocessen verlopen efficiënter met de juiste inzet van beschikbare ICT-middelen.

Wij zetten voor onze opdrachtgevers innovatieve oplossingen in van Microsoft zoals Office 365, Azure en Dynamics CRM en cloud oplossingen van toonaangevende partijen zoals Remote App Server en Desktop Virtualisation van Parallels. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we technisch beheer en gebruikersondersteuning, volledig afgestemd op de behoefte van de aangesloten organisaties.

Partners

Jij hebt kwaliteit toch ook hoog in het vaandel staan? Let’s shake hands, wij ook! Dit ondersteunen we onder andere door samenwerkingen aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Onze klanten rekenen erop dat we met deze ondersteuning altijd de best mogelijke oplossingen implementeren.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle