Over Angarde

Het ontwikkelen en beheren van applicaties, databases en ICT-infrastructuren is onze core business. Angarde heeft specialisten in huis die voorop lopen op de technologiegebieden Java, low-code platformen, Microsoft en Oracle.

Met groeiend gemak en steeds grotere snelheid realiseren we applicaties, on-premise en in de cloud, richten we bijbehorende infrastructuren in en zorgen we voor stabiele, veilige omgevingen, rekening houdend met de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid.

Naast applicatieontwikkeling en het beheren van applicaties & databases bestaat onze dienstverlening uit consultancy, inrichting en beheer van ICT-infrastructuren en het leveren van dagelijkse ondersteuning aan de gebruikers.

Klanten en medewerkers voorop

Wij optimaliseren de informatievoorziening van onze klanten. Dat is waar onze gemotiveerde en gepassioneerde consultants elke dag hun bed voor uit komen. Onze consultants werken in een open, informele en professionele sfeer en het is hun passie om de informatievoorziening van onze klanten continu naar een hoger level te brengen.

Innovatieve en bewezen oplossingen

Bedrijfsprocessen verlopen efficiënter met de juiste inzet van beschikbare ICT-middelen.

Naast het bouwen van maatwerk oplossingen zetten wij voor onze opdrachtgevers innovatieve oplossingen in van Microsoft zoals Office 365, Azure en Dynamics CRM en cloud oplossingen van toonaangevende partijen zoals Remote App Server en Desktop Virtualisation van Parallels. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we technisch beheer en gebruikersondersteuning, volledig afgestemd op de behoefte van de aangesloten organisaties.

Partners

Jij hebt kwaliteit toch ook hoog in het vaandel staan? Let’s shake hands, wij ook! Dit ondersteunen we onder andere door samenwerkingen aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Onze klanten rekenen erop dat we met deze ondersteuning altijd de best mogelijke oplossingen implementeren.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle