Brexit countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Is jouw ICT klaar voor de Brexit ?

Heb jij je als ondernemer deze vraag al gesteld? 

Naar schatting 35.000 Nederlandse bedrijven hebben geen enkele ervaring met douaneprocedures, maar doen wel zaken met het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 31 oktober krijgen zij daar,  als Boris Johnson zijn zin krijgt nu wel mee te maken. Als de Brexit dan definitief een feit is moet je aangifte doen als je goederen uit het Verenigd Koninkrijk invoert, of vervoert binnen de Europese Unie. Of als je goederen uitvoert naar het Verenigd Koninkrijk. Dit proces verloopt voor een belangrijk deel electronisch. Voor  je aangifte en certificering zul je sterk afhankelijk zijn van computers en internet. Het is daarom belangrijk dat je over een flexibele, veilige en betrouwbare ICT infrastructuur beschikt.
 
Angarde kan je helpen om dit vast te stellen met de door ons ontwikkelde  Brexit ICT scan voor de werkplek. Ook kan Angarde vanuit de cloud snel een online ICT werkplek leveren. Met deze Brexit Cloud Werkplek kun je moeiteloos de ICT systemen van onder andere de Belastingdienst (Douane voor bedrijven), Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (Inspectie en Certificering import/export) en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (inloggen e-Loket) benaderen. 
 
Daarnaast kunnen we met onze ICT expertise op het gebied van import- en exportcertificering, jouw onderneming helpen om de gevolgen van de BREXIT voor jouw businessproces te vertalen naar de impact op de bestaande ICT omgeving.
 

Meer informatie aanvragen

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Wil je één van onze experts inhuren voor inbreng van kennis of kunde, heb je advies nodig of tijdelijke behoefte aan extra capaciteit voor de uitvoering van een of meerdere projecten? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle