Consultancy

Onze visie is dat inzet van externe consultants toegevoegde waarde voor jouw organisatie moet leveren. Deze inzet betekent niet alleen het leveren van aanvullende capaciteit, maar ook het uitdragen van de kennis en kunde waarover onze consultants beschikken. Deze kennis en kunde bestaat niet alleen uit een optimale theoretische kennis van het vakgebied, maar wordt ook gecombineerd met een jarenlange praktische ervaring in de IT.

Gecertificeerde specialisten

Als blijk van professionaliteit zijn de meeste medewerkers van Angarde gecertificeerd of bezig certificatie te bereiken.

Naast de continue aandacht aan verdere scholing komen onze consultants op regelmatige basis in Meetups bij elkaar om kennis met elkaar te delen en om gezamenlijk te werken aan de uitbouw van hun kennis. Met een consultant van Angarde ben je verzekerd van een teamspeler die stimulerend en enthousiasmerend opereert.

Resourcing

Naast eigen deskundige consultants beschikt Angarde over een omvangrijk netwerk. In het geval wij niet zelf (tijdig) de gewenste expertise kunnen leveren, zijn wij je graag van dienst door de gewenste expertise binnen ons netwerk te selecteren. Resourcing matchingHet selectieproces nemen we zeer serieus. Je kunt er vanuit gaan dat de externe medewerker over dezelfde kennis, kunde, professionaliteit en instelling beschikt als onze eigen consultants.

Tariefstelling

Onze tarieven zijn absoluut concurrerend in de markt en op aanvraag te verkrijgen. Een simpele structuur, uitgaande van medior consultants, waarbij we voor de gradatie junior en senior een bandbreedte hanteren van gemiddeld 20%.

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Wil je één van onze experts inhuren voor inbreng van kennis of kunde, heb je advies nodig of tijdelijke behoefte aan extra capaciteit voor de uitvoering van een of meerdere projecten? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle