Cloud

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. Het is daarbij niet meer noodzakelijk om je eigen hardware in je eigen serverruimte onder te brengen. Het is zelfs niet meer nodig om de eigenaar van de hardware te zijn. Cloud omgevingen hebben een zeer hoge beschikbaarheid, kennen een zeer geavanceerde beveiliging en kunnen flexibel mee schalen met de behoefte van je organisatie. Werken in de cloud betekent dus continuïteit, gemak en kosten efficiency.

Angarde heeft bij haar klanten vele jaren ervaring opgedaan met de inzet van cloud oplossingen. Van online bestandsopslag, online backup, online samenwerkingsoplossingen en Office 365 tot online werkplekken en gehoste servers in het Azure Datacenter van Microsoft en andere datacenters.

De meeste bedrijven maken al gebruik van één of meer van de hiervoor genoemde oplossingen. Het is meestal ongewenst en onmogelijk om in 1 keer volledig over te gaan naar de Cloud. Met onze hybride cloud aanpak begeleiden wij bedrijven succesvol naar de Cloud met minimale risico’s.

 

 

Cloud oplossingen van Angarde

  • Office 365; Met Office 365 altijd en overal toegang tot je vertrouwde Office programma’s. Op je Desktop, je Mobiel en via Internet. Je kunt eenvoudig en in realtime (samen) werken en informatie delen, ook onderweg. Het is veilig en betrouwbaar. Je betaalt een vast bedrag per maand… Lees meer
  • Cloud Server; Een of meer Applicaties hosten of het volledige bedrijf via Terminal Server in de Cloud aan het werk. Met een Cloud Server kunt je direct aan de slag zonder kosten voor aanschaf en afschrijving van hardware. Met het door ons uitgevoerde technische beheer blijven je servers in optimale conditie en bij vragen of problemen kun je altijd terugvallen op onze professionele servicedesk… Lees meer
  • Cloud Desktop; Cloud Desktop is je eigen Windows bureaublad, maar dan gehost in het betrouwbare datacenter van Microsoft of een van onze andere professionele datacenter partners. Of je nu met een laptop, PC, Mac of thin cliënt werkt, je hebt altijd en overal toegang tot je eigen desktop met je eigen applicaties. Werken in de cloud. Veilig en altijd beschikbaar… Lees meer
  • Cloud Backup; Dataverlies door brand, diefstal, defecte hardware of per ongeluk verwijderde gegevens wil je graag voorkomen. Met Cloud Backup wordt je data iedere nacht via een beveiligde weg gekopieerd naar een externe beveiligde locatie.
  • Cloud Telefonie; Angarde werkt samen met gespecialiseerde telefonie partners voor het leveren van VoIP telefonie. De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

De Angarde Brexit werkplek in de cloud.

Angarde heeft een speciale virtuele werkplek in de cloud gemaakt, waarop een aantal zaken zijn voorgeïnstalleerd, met betrekking tot de afhandeling van registraties bij de diverse instanties, en aanvragen van vergunningen en certificaten. Hierbij zijn er ook mogelijkheden tot ondersteuning van de gehele procesflow, waar je uit kunt kiezen. .. Lees meer

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Ben je op zoek naar een veilige, flexibele omgeving, tegen lagere IT-kosten? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en met de implementatie van de gekozen oplossingen. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle