ICT drives change

IT vormt steeds meer de ruggengraat van het bedrijf. Technologie voedt het creatieve proces en brengt goede ideeën tot leven. IT vervult hierin belangrijke taken.

De bestaande traditionele infrastructuur, die gericht is op stabiliteit en kostenbeheersing, verandert in een omgeving die nieuwe typen applicaties en diensten ondersteunt, waar slagvaardigheid en snelheid prioriteit hebben. Omgevingen die gebruikmaken van mobility, Big Data en cloudgebaseerde technologie om nieuwe verdienmodellen en klantervaringen te creëren.

Breed dienstenpakket

Voor MKB ondernemers bieden wij een breed scala van diensten op ICT Infrastructuur vlak. Wij begeleiden ondernemers in het woud van ICT toepassingen. Een meedenkende partner die samen met jou spart over de beste oplossingen, daar word je toch blij van! Van ondersteuning bij het dagelijkse gebruik van PC’s, laptops, telefoons, tablets, servers en netwerken tot ontwerp en implementatie van de meest moderne hybride en cloud infrastructuren. De nieuwste ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Wij vertalen deze naar gebruiksklare en eenvoudig toe te passen oplossingen waarmee invulling wordt gegeven aan alle ICT-behoeftes. Zo helpen wij dagelijks MKB organisaties bij het innoveren en versnellen van hun business. Als ondernemer richt jij je op jouw business en Angarde zorgt voor ondersteuning en continuïteit van jouw ICT omgeving.

Kosteloze inventarisatie en visie op uw ICT

Ben je op zoek naar een objectief en deskundig advies over je huidige ICT omgeving? Met plezier komen wij in actie! Als jij het contactformulier op onze contactpagina invult, plannen wij een afspraak in voor een kosteloze inventarisatie van jouw huidige ICT-omgeving.

Met onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën helpen we je graag verder. Wij inventariseren jouw huidige ICT omgeving en delen onze bevindingen door middel van een Visie document. Een helder document waarin beschreven staat hoe jouw ICT-behoefte voor nu en in de toekomst het beste kan worden ingevuld. Je kunt uiteraard ook iedere andere ICT vraag via het formulier aan ons kenbaar maken. Bellen werkt nog sneller: + 31 30 666 72 00.

Support op maat

Voor dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van alle ICT-middelen heeft Angarde ingespeeld op de behoeftes van MKB ondernemers en bieden wij verschillende support pakketten aan:

  • Flex Support is het eenvoudigste pakket en biedt de gebruiker directe support op afroep met een factuur voor verleende diensten achteraf
  • Technical Support is het pakket waarbij wij zorg dragen voor technisch beheer van de centrale ICT-omgeving en incidenten direct oplossen. Dan heb jij daar verder geen omkijken naar en kunnen jij en je medewerkers zich richten op jullie business
  • User Support biedt de ondernemer onbeperkte gebruikersondersteuning en support op afstand voor een vaste scherpe prijs per maand
  • Pro Support biedt ondernemers eveneens onbeperkte gebruikersondersteuning en support op afstand maar ook op locatie, zowel op kantoor als onderweg of indien nodig zelfs thuis. Ook tot het pakket behoren regelmatig innovatie-overleg, workshops voor kennis boosts en hard- en software tegen inkoopprijzen.

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Support

 

 

 

 

 

Bel ons voor meer informatie of directe hulp! Wil je één van onze consultants inhuren of een inventarisatie laten uitvoeren van je huidige ICT-omgeving en onze visie voor de toekomst vernemen of wil je het beheer van je ICT-omgeving en de gebruikerssupport aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle