De Brexit ICT scan.

De ICT van jouw onderneming wordt doorgelicht op ontbrekende Brexit aspecten.

De Brexit is niet meer zo ver weg, en kan grote gevolgen hebben voor bedrijven in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan douanecontroles, voorschriften voor in- en uitvoer van producten en kwaliteitseisen. Hij kan ook jouw bedrijf raken. Het is daarom zaak nu al maatregelen te treffen en in ieder geval de mogelijke impact van de brexit voor jouw onderneming te bepalen. De Brexit ICT Scan helpt je in kaart te brengen wat je nu al kunt voorbereiden en waar je stil bij moet staan, met betrekking tot jouw ICT voorzieningen.

Met de Brexit ICT scan krijg je een helder inzicht in de ontbrekende of aan te vullen ICT middelen binnen jouw organisatie, en zie je waar de risico’s (maar wellicht ook kansen) liggen. De scan richt zich met name op de wijze waarop deze ICT de “business” ondersteunt (processen, applicaties).

Van de 9 te onderscheiden dimensies betreffende jouw ICT inrichting, zijn er 4 die Brexit gevoelig kunnen zijn. Op deze onderdelen richt zich de Brexit ICT scan:

  • Business continuïteit 
  • Business systemen en processen 
  • Datamanagement en rapportage 
  • Security en privacy. 

Na afloop van het onderzoek ontvang je een rapport en presentatie met bevindingen en aanbevelingen om je ICT beter op de Brexit voor te bereiden.

Meer informatie aanvragen

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Wil je één van onze experts inhuren voor inbreng van kennis of kunde, heb je advies nodig of tijdelijke behoefte aan extra capaciteit voor de uitvoering van een of meerdere projecten? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle