De ontwikkelingen en het aanbod van ICT-mogelijkheden verandert en groeit met de dag. Ook voor u is het vinden van de juiste klik tussen uw bedrijfsdoelstellingen en ICT een noodzaak. In 18 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in producten uit de Microsoft-familie. Door de jarenlange samenwerking met onze klanten in de automotive, media en zakelijke dienstverlening kunnen wij een duidelijk verschil maken. Wij kijken niet alleen wat ICT op dit moment voor uw organisatie kan betekenen maar ook wat op de lange termijn de beste oplossingen voor u zijn. Wij garanderen geen grote investeringen, maar kunnen op abonnementsbasis lage kosten per gebruiker of organisatie garanderen. Wij hanteren simpele en flexibele contracten en gebruiken klare taal.

Wij nemen uw business onder handen en leveren oplossingen waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw ICT. Door het op de juiste manier ontwerpen en inrichten van de ICT-infrastructuur heeft u het meeste profijt van uw ICT-middelen. Als betrouwbare ICT-partner hebben wij de kennis en ervaring om u snel van dienst te zijn. Met een professionele en deskundige servicedesk zijn wij het directe aanspreekpunt voor alle gebruikers. Bij ons geen tickets en call scripts. Daar zijn wij allergisch voor. Wij willen mensen blij maken met hun ICT-voorzieningen

Mijn handen en hersenen jeuken voortdurend bij de aankondigingen van nieuwe software en technologieën en de mogelijkheden om deze op innovatieve wijze toe te kunnen passen. Voldoening beleef ik vooral aan het helpen van organisaties bij de toepassing van de nieuwe mogelijkheden in uw bedrijfsmatige praktijk.

Als team zijn wij gedreven om de ontwikkelingen op de voet te volgen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van nieuwe technologieën. De komende maanden willen wij u met onze blogs graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en onze kijk daarop. Wat is een optimale cloud werkplek. Hoe secure werkt uw organisatie? Is ICT support nog wel nodig? Bent u afdoende beveiligd tegen hackers of andere ongenodigden? Enzovoort.

Wilt u onder het genot van een kop koffie of thee ook eens met mij sparren over de nieuwste ontwikkelingen en optimale inzet van computertechnologie? Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een berichtje of bel (0)30 666 72 00!

Peter van Vliet
Angarde