Cloud Desktop

Cloud Desktop, Online Werkplek, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud Computing, Hosted Desktop, Flexwerken, en Het Nieuwe Werken. Met deze termen wordt eigenlijk allemaal hetzelfde bedoeld. Maar wat heb je er aan en wat houdt het eigenlijk in? Simpel gezegd komt het er op neer dat je vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar jouw eigen online bureaublad met jouw documenten, software applicaties en gegevens op staan.

Met online werken maakt je bedrijf gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op je bureau slechts een eenvoudige PC of een energiezuinige,  geluidloze Thin-client of mini-pc staat. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding. Het maakt niet uit of dit nu een laptop of desktop computer is of een tablet of telefoon.

 

Voordelen van de Online Werkplek

 1. Altijd & overal werken
  Of je nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met de online werkplek heb je altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest.
 2. Besparen op je ICT kosten
  Harde schijven en servers kunnen de deur uit, want voor online werkplekken volstaat slechts een internetverbinding. Daarnaast na er worden bespaard op software licenties en ondersteunend IT-personeel en zijn grote investeringen ineens niet meer nodig.
 3. Totaaloplossing voor iedere werknemer
  De online werkplek is een totaaloplossing voor iedere werknemer incl. licenties voor Windows en Microsoft Office en de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren. Daarnaast is ook de ICT servicedesk inbegrepen in de dienstverlening en zorgen wij ervoor dat uw software altijd up-to-date is.
 4. Schaalbaar en flexibel
  De online werkplek is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van jouw organisatie. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar. Je betaalt altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.
 5. Betrouwbaar en beveiligd
  Je bent verzekerd van meer continu√Įteit door het robuuste en dubbeluitgevoerde platform. De door ons geselecteerde datacenters zijn zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen.
 6. Al je gegevens veilig in de cloud
  Mocht je computer vastlopen of verloren gaan in een brand, dan hoef je je geen zorgen te maken over je bestanden. Al je gegevens staan namelijk veilig in de cloud. Een tekort aan opslagruimte is ook verleden tijd, die kan met een druk op de knop worden vergroot.

 Cloud Desktop van Angarde

Wil je een moderne werkplek voor jouw medewerkers afnemen via Angarde? Laat het ons weten! Angarde helpt je om de juiste keuzes tussen prettig, veilig en kostenbewust werken te maken. Het resultaat is een moderne, veilige en toekomstbestendige werkplek. Angarde heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging.

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je ook gebruik maken van een moderne werkplek vanuit de cloud of van onze verdere cloud diensten? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle