Java

Java is niet meer weg te denken uit de wereld van (open source-)softwareontwikkeling. Van internet tot aan mobiele telefoons; Java is tegenwoordig overal.

Best logisch, want het platform is snel, veilig, betrouwbaar én gratis. Mede daarom is (Enterprise) Java en alle daarin toepasbare tools en technieken voor veel organisaties het platform dat zij gebruiken voor hun softwareontwikkeling.

 

Onze oplossingen

Angarde heeft specialisten in huis die in staat zijn zelfstandige applicaties te bouwen en implementeren maar ook bruggen te slaan tussen platformen van verschillende signatuur met de inzet van toonaangevende frameworks, tools en databases. De Java specialisten van Angarde zijn gecertificeerd volgens de laatste standaarden op het gebied van Java development en ervaren met de nieuwste tools en frameworks.

In het speelveld van Java software development worden door onze specialisten diverse frameworks en toolsets gebruikt. Hieronder een (niet uitputtende) opsomming van de meest gebruikte:

  • Java:  JEE, Spring, REST, Hibernate, JPA, EJB
  • Java web: AngularJS, Javascript, CSS, HTML, Wicket, Spring MVC, JSP, Java Server Faces
  • Java platform: JBOSS, IBM Websphere, Glassfish, Eclipse, BEA Weblogic, Apache Tomcat, Apache HTTP, Liferay Portal
  • Java deployment: Maven, Hudson, Jenkins, Teamcity, Nexus, Sonar, Ant , Ivy, TRAC
  • Tools: Subversion, Git, IBM Clearcase), IBM Clear Quest, JIRA, Fisheye, Splunk, JQuery, AJAX, CVS, JDK8, Jalopy, Grunt, Log4J, Mobile First Responsive Web Design, OWASP

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze Java-specialisten inhuren, een stuk software door ons laten ontwikkelen of een project aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle