Oracle

Oracle is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van internet gebaseerde bedrijfssoftware. Oracle is vooral bekend geworden vanwege zijn databasesysteem Oracle.
Naast databases is Oracle Corporation ook een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware verzameld onder de naam Oracle E-Business Suite (ERP-/CRM-pakket). Oracle biedt naast databases en applicaties ook fusion middleware, cloud services en hardware aan.

 

Onze oplossingen

Angarde heeft zich gespecialiseerd op het bouwen, implementeren en beheren van Oracle applicaties en databases. Oracle biedt een verscheidenheid aan producten voor applicatieontwikkeling en -onderhoud. De basis is en blijft de Oracle database met de ontwikkeltaal PL/SQL, aangevuld door Oracle Application Express, de bij de database meegeleverde low-code software ontwikkeltool waarmee krachtige applicaties en responsieve web apps kunnen worden ontwikkeld met moderne user interfaces.

Verder ondersteunen we organisaties die in het verleden omvangrijke applicaties hebben gebouwd op basis van de ‘classic’ development stack van Oracle; denk hierbij aan Oracle Designer, Headstart, Oracle Forms en Reports (de Oracle internet development suite). In aanvulling op deze stack heeft Oracle afgelopen jaar nieuwkomer Visual Builder Cloud Service (VBCS) geïntroduceerd. Dit is een cloud service waarmee je snel webapplicaties en mobiele applicaties kunt maken en hosten, met weinig codering. Een applicatie kan daarmee op een visuele manier worden gemaakt met behulp van een verzameling ingebouwde besturingselementen voor de gebruikersinterface met aanvullende REST-services en aanpasbare bedrijfsobjecten.

Op onderstaande expertisegebieden worden ervaren specialisten van Angarde ingezet voor en bij klanten en op projecten:

  • Oracle APEX; Low-code front-&backend en web-based application development,,, Lees meer
  • Oracle VBCS; Cloud based low-code web & mobile app development
  • Oracle Cloud; database ontwikkeling en application development op Oracle Cloud
  • Oracle Classic; PL/SQL, Developer/Designer, Forms/Reports front- en back-end application development
  • Oracle Application- & Database Management; volledige ontzorging van beheer en onderhoud van Oracle applicaties en databases.,, Lees meer

 

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze experts inhuren, een project opstarten voor ontwikkeling van een applicatie of moderne web app, migreren naar Oracle Cloud of wil je het applicatie- of database beheer aan ons uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle