Software Development

Het ontwikkelen en beheren van applicaties, databases en ICT-infrastructuren is onze core business. Onze ervaren software ontwikkelaars lopen voorop op de technologiegebieden Oracle, Java, Low-code platformen en Microsoft. Van de ontwikkeling van volledige applicaties, apps of websites tot maatwerk en het moderniseren van verouderde applicaties. We hanteren een agile werkwijze en worden enthousiast wanneer we samen met een klant een idee mogen uitwerken tot een werkende software-oplossing.

Front-end & Back-end

Het Oracle platform is met zijn vele onderdelen door de jaren heen een vertrouwde omgeving gebleken. We hebben er bij en voor onze klanten enorm veel ervaring mee opgedaan. Java en low-code platformen zijn echter sterk in opkomst en daarmee voor Angarde ook een belangrijk platform geworden. Voor Java lag tot voor kort de nadruk op server side development. We zien echter een groeiende vraag naar de combinatie met front-end development. Onze dienstverlening richten wij dan ook op het volledige ‘full-stack’ speelveld, van back-end tot front-end.

RAD, Low-code & productiviteit

Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van RAD en low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. Voorbeelden van dergelijke tools die Angarde hanteert zijn:

  • het gratis RAD tool Oracle Application Express (APEX)
  • het point-and-click zakelijke productiviteits platform van Microsoft PowerApps
  • het hoog-productieve platform OutSystems

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je een één van onze experts inhuren, een project opstarten voor bouw van een applicatie of een web app? Wij helpen je graag. Neem contact op en bel ons op +31 30 6667200.

Microsoft
Outsystems
Java
Oracle